robertino Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam . Jeździłem Meganka I,pozniej Laguną II i teraz wróciłem do Meganki III 1,6.110 KM. Z I bylem bardzo zadowolony o Lanunie nie mowię ,III jak na razie wporzo. Jap pojeżdże wiecej to coś napiszę> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prysiek Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam wszystkich forumowiczów Po kwiatach polskiej, niemieckiej, koreańskiej techniki motoryzacyjnej przyszedł czas na made in france. Po pół roku ujeżdżania Reni nie mam powodów do narzekań. Rysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleks_1 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam wszystkich użytkowników skośnookiej reni. Ja swoją megi mam od listopada zeszłego roku i jak narazie wszystko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek H Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam wszystkich użytkowników powiadam wam że stałem się niewolnikiem megi/reni/sceni/grand. dna2.02.2009 R .p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bofrostmann Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam Szanownych Forumowiczów Od soboty [28.03] jestem posiadaczem Scenica z silnikiem 1,9 Dti. Podejrzewam, że nie raz tu będę zaglądał. Przebieg (249 000 km). pozdrawiam Adam Nastąpiło cięcie części postu niezgodnego z tematem. lepper_pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.kw3 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson2701 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymoonk88 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 witam serdecznie =) Autko które posiadam to scenic grande z 2005r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Cześć, witam wszystkich. Do zobaczenia na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solos Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam mam na imię Darek jestem posiadaczem scenica 1.9 DCI 2003 rok. pozdrawiam wszystkich. Scenic to moj drugi samochód marki Renault wczesniej jeździłem megane classic 19976 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIA Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam wszystkich! Jestem szczesliwa posiadaczka Renault Megane Coupe 1.9 dci. Moje autko o niestandardowym kolorze od niedawna porusza sie po polskich drogach - wczesniej pare lat spedzilam w UK. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89halski89 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam jeżdże megane classic 1997r. autko kupiłem od ojca który jeździł nim od 2000r. Pozdrawiam i szeokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wpin Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam Jako nowy kłaniam się nisko, w miarę swoich możliwości będę pomagał ( styczność z tymi pojazdami mam w warsztacie) i osobiście posiadam takiego jest to moja druga Renówka...i jestem z niej zadowolony... Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniczyn Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam, Ja także niedawno dołączyłem do grona właścicieli - od miesiąca wożę się moją kaczuchą, i choć ma swoje humory, jestem zakochany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raku96 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam wszystkich mam megana od 1,5 roku. Silnik 1.6 16V. Zarejestrowałem się bo chcę się coś więcej dowiedzieć o naszych autach i sam wam coś przekazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi