Jachu 21 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witam wszystkich.Właśnie się stałem posiadaczem Renault Megane kombi 2003r. Jest to wersja AIR 1,6 16V 110KM.To moje pierwsze francuskie auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Pierwsze i ostatnie :D Zarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosmaneq Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Hello również jestem posiadaczem Renault Megane 1.6 e RT, rok 96 - moje pierwsze autko^^ mam nadzieje że będzie służyło :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monster666 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 WItam w koncu mam swoje autko: Megane II kombi Grandtour Confort Expresion 1.5 dci 2003 jestem zadowolony jak narazie i witam wszystkich bardzo serdecznie, mam nadzieje ze kiedys na zlocie zalejemy baki ;-) pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broodzio Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witam wszystkich moje autko to Megane I 1.9D z 1997 roku - mam już je od prawie roku, ale dopiero teraz znalazłem forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sofokles71 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Wczoraj kupilem swoje pierwsze Renault Megane I clasic 1.6 16v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianus Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam. Przymierzam się do kupienia Scenica. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH i zapraszam na zlot Renault w Borkach, 25-27 maja 2007. wiecej info w odpowiednim temacie w dziale Zloty/Spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomy1976 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 również chciałem się przywitać od paru dni jestem posiadaczem Renault Megane 1.9dCi w kombi z rocznika 2001 wcześniej miałem clio 1.2 98' i byłem super zadowolony a meganka na razie jeszcze nie jeździ tak jak się spodziewałem pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shemrock Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam wszystkich serdecznie | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endrium Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich!! :D :D Nic oryginalnego tu nie wymyślę bo tak jak większość jeżdżę Meganką. Obecna to 3-drzwiowa Megane II z 2003r 1.6 16V w dość fajnej wersji bo Sport Dynomique a więc fabrycznie 17' fele, klimatronic, sensory zmroku i deszczu, panel środkowy fabrycznie a'la carbon i tapicerka o podobnym wzorze. Jako że nie lubię francuzów ;-) ;-) ;-) jest to moja druga meganka. Poprzednia to żółte Megane Coupe 98r 2.0... też spoczko :) :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Powitać wszystkich miłośników Renault Megane :D :D Od 3 tygodni jestem posiadaczem Renault Megane Scenic 2.0 Benz. w automacie. Poprzednio spotowałem z kumplami z Uno Klub Polska Teraz trafiłem do Was. :))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonet Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich Od tygodnia jestem posiadaczem Megane II Grandtour 1.9 dci z 2005r Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam nowych, starych i jednocześnie chciałem się pożegnać. :roll: Nie mamy juz Megane i w związku z tym nie będe juz tutaj tak często zaglądał, ale pewnie co jakiś czas będę zaglądał. Oby jeżdziło się wam waszymi furkami tak dobrze jak nam przez ostanie 100kkm zrobionych przez 4 lata Szerokiej drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Tojote kupil, a niech go :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi