Zadi8 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Powitać wszystkich nowych forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam wszystkich cieplutko, moja meganka ma niecałe dwa latka i od dziś jest moja to maleństwo to Grandtour 1.9 dci 120KM Confort Authentique (oczywiście dwójka) Wyposażenie: - klima - elektryczne szyby 4 - elektryczne lusterka - 6 poduszek - ABS - fabryczne CD sterowane przy fajerce - zasłony przeciwsłoneczne na tylnych drzwiach pewnie coś tam jeszcze ale nie chcę nikogo zanudzać :lol: Przebieg 31000, jeszcze na fabrycznej gwarancji. Pozdrawiam wszystkich megamaniaków ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks1975 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam, od 11 dni jestem szczesliwą posiadaczką Megane I 1,6 RT 1996 z el.lusterkami, el. szybami, immobilizer, el.szyberdach i coś tam jeszcze. Forum jest spoko. Już znalazłam kilka porad dla dręczących mnie odgłosów i zachowań auta. Na dzień dzisiejszy wymienione zostały łożyska tylne. Pozdrawiam cieplutko jako jedna z nielicznych kobiet ( a może jedyna) na tym forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam, oby Was kobitek więcej tu się pojawiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 a może jedyna Jedyna to nie ale fakt w bardzo dużej mniejszości. Witam wszystkie/ch nowe/ych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moirte Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witam jestem nowyi włąśnie sie zapisałem od lipca będę śmigał Megi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojpow Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 WITAM WSZYSTKICH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 moirte, jednak megi wybrałeś? oby dobrze Ci służyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Witamy Maks1975, a jaka piekna lokalizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damius2 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Witam wszystkich po raz pierwszy z Leszna na stronach forum o ulubionej marce samochodu. Jestem szczęśliwym posiadaczem scenica 1.9 td 97r. Super auto dla i na miasto i w trasę. Pozdrawiam.Damian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtom Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Coż tu będę dużo pisał.... WITAM WSZYSTKICH[shadow=darkred:80c4872805][/shadow:80c4872805] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Witamy świeżą wiarę w skromnych progach, hihihi, kociołek już się grzeje.. 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam wszystkich forumowiczow, od tygodnia jestem szczsliwym ( mam nadzieje ) posiadaczm Megi 1.5 dci 100KM, na razie nie mam wikszych problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrehor Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Witam wszystkich Meganofilów! Fajowo, że macie (mamy) własne forum! Od całkiem niedawna jestem poisadaczem Megany 1,9 dCi w hatchbacku z 2001 r. - wersja privilege, całkiem wypaśna (4 poduchy, "boczki" foteli i kiera w skórce, 2xpodłokietnik, klima, szyber :shock: , sterowanie radiem w kierze, alu, itp, itd) Http://megane.ruzam.pl już w ulubionych 3mcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi