jeebs Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Witam. Jestem jeebs - Marcin. Jestem już od pewnego czasu na forum ale zapomniałem się przywitać co niniejszym czynie ;) Od jakiegoś miesiąca jestem posiadaczem Meganki w wersji F1 z 2006 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manijak Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Witam. Mam na imie Adam, jestem z Ełku. od dwóch dni jeżdżę megane I 1.6 z 96 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wendzony Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Witam Wszystkich na forum ! Tydzień temu stałem się posiadaczem Scenica (mam nadzieję,że szczęśliwym ;-) ). Liczę na porady doświadczonych kolegów a jeśli będę potrafił to i sam postaram się pomóc.Przyjemności na drodze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz89144 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 witam mam na imie lukasz jestem nowy. Posiadam megane scenic z 98 r sciagana z wloch o malym przebiegu bo 108000tys i poj 1,6. Mam nadzije ze auto bedzie mi sluzyc i znajde tu na forum ciekawe rzeczy dotuczace auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek1 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam wszystkich, stałem się posiadaczem ROMBU ! 1,5 dCi z 2007 roku 105 KM. Dla mnie raj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zen Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam wszystkich entuzjastów Renault . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katheerina Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam serdecznie, JA nazywam się Kasia i stałam się szczęśliwą posiadaczką właściciela Meganki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobikpl Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Jestem szczęśliwym posiadaczem Scenic 1.6 16V Expresion z 2002 roku.Przebieg 66 000! Wygląda jak nówka,w pracy myślą że nówkę kupiłem Jak otwieram komuś maskę auta to słyszę OOOO.Za każdym razem Na forum jest przewidziane inne miejsce gdzie można pochwalić się swoim autem i wkleić zdjęcia. To jest temat na powitania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sage Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Siema Mam na imię Łukasz i jeżdżę meganką z 2000 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBAdr77 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam, na imię mam Sebastian od jakiegoś czasu jestem już na tym forum ale chciałem się wreszcie z wami wszystkimi przywitać Pozdrowienia dla całego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony_adas Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam wszystkich cieplutko przygoda z Meganką (1,5dCi 2004r.) zaczęła się 3 tygodnie temu, wcześniej było Clio 2ph2, a w dalszym ciągu jeszcze jest Skodzinka 125'89r . Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciuś1 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam Wszystkich ! Mam na imię Marcin. Jeżdżę Renault Scenic I ph. II z 2000r. Forum śledzę od dawna ale niedawno zarejestrowałem się i chciałem się przywitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomczyk76 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam wszystkich .Mam na imie Tomek i od niedawna jestem posiadaczem Megi II 1.5 DCI . I od niedawna jestem tez posiadaczem problemow z nia zwiazanych . 1. STeering Fault 2. lekko dymi na bialo i mam ubytek oleju podobno moze to byc odma . gdzie ona jest i jak sie ja czysci . z góry dzieki za rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi