niusek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Jeszcze nie mam autka, ale rozglądam się za 'Scenikiem' I phII w automacie. Chętnie spotkałbym się w realu z kimś kto posiada takie autko. Na razie czytam forum. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo.t1 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam wszystkich użytkowników marki ;-) Mam na imię Bolesław, jestem posiadaczem Meganki I ph I, 1.6 8V 96r od całych 3 dni. Poprzednie auto to też Reniferka 19 chamade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoss87 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Siema. Jestem Bartek i od pewnego czasu jestem właścicielem (prawie szczęśliwym) Megi II 1.6 16V na sekwencji z' '03 prawie nówka nie śmigana ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gng Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam wszystkich! Jeszcze nie jestem, ale mam nadzieje, że wkrótce będę właścicielem megane II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basstek1 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam wszystkich. Aktualnie jestem posiadaczem mazdy 323 bg, ale planuje zmianę na Renault Megane z 1998r a co za tym idzie dołaczyć do Waszego grona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max19780506 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam Wszystkich forumowiczów oraz szczęśliwych posiadaczy Renault z woj. Świętokrzyskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomu12 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam forumowiczów! Jestem świeżym posiadaczem Renault Scenica z 2000 roku. Pozdrawiam. Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek1979 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam, mam na imię Leszek, jestem z Kotlarni i jestem od miesiąca posiadaczem nowej meganki grandtour 1.6, 16v. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam, 1.07.2010 zakupiłem Megankę phII kombi rok 2000 16, 16v, nazywam się Michał i jestem z Rybnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam wszystkich, Mam na imię Piotrek, mam 19 lat i od kilku dni jestem posiadaczem Renault Megane RT 1,6 z 1997 roku. Mam nadzieję wkomponować się w społeczność miłośników tego modelu jak i wymienić się uwagami i informacjami dotyczącymi eksploatacji, napraw i innych zagadnień związanych z Renią Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash251 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam! Mam na imię Paweł. Jestem z Bolesławia k. Olkusza.. mam 23lata. Jeżdżę Meganem Coupe 2.0 8V Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kre7cik Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam serdecznie, mam na imie Rafał i 1 lipca stalem sie szczesliwym posiadaczem Megane II oby na tym forum bylo tak miło jak w aucie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek88 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam. Stary nowy użytkownik można powiedzieć Kiedyś byłem zarejestrowany jako posiadacz meganki obecnie scenic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriupsm Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam, nazywam się Andrzej i od 12.07 2009 jestem szczęśliwym posiadaczem Megane I phI z '98roku. Pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taleep Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam! Nazywam się Piotrek i posiadam Megane II ph I Sport Dynamic 1,9 dci 2002rok. Serdecznie pozdrawiam :") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi