Danielossss Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Rośniemy, rośniemy- Witam wszystkich Nowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbramK Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Witam, od sierpnia jestem szczęśliwym posiadaczem Megane II 1.5 dCi sedan 100KM. Samochód choć używany (rocznik 2005), w momencie zakupu miał jedynie 13881km na liczniku, traktuję go więc jak nówkę. Mam nadzieję, że znajdę na tym forum odpowiedzi i podpowiedzi odnośnie eksploatacji tego auta, sam także chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami. POZDRAWIAM WSZYSTKICH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Cześć. Pewnie, że będziemy się komunikować. A gdzie jest Zieleniewo?? Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doti86 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Witam wszytkich serdecznie:) Do forum dołączyłam właśnie dzisiaj:) Bardzo dziekuję za pomoc w znalezieniu instrukcji obsługi do mojej megi:) Bo niestety orginalna mam w jezyku holenderskim:P Więc teraz naprawiam swój błąd i przedstawiam sie Wiec zaczynam:P Mam na imię Dorota jak widać na profilu jestem z Kielc...Moja przygoda z Megane zaczęła się niedawno gdyż jestem świeżo upieczonym kierowca a raczej kierowniczka:P prawko mam od tygodnia:P A moja megii dostałam w tym roku od Mikołaja:P Pozdrawiam wszytkich i mam nadzieje ze jesli bede potrzebowała rady pomożecie nieporadnej kobietce:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlyOne Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Witam all:) Po udanym sprzedaniu Punciaka od paru dni jestem szcześliwym posiadaczem Meganki z 99' (po liftingu) z silnikiem 1.6 16V. Spisuje się super:) Na pewno będę tu wpadał Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olisko84 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Witam serdecznie nowych Meganomaniaków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaza74 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Cześć.Pewnie, że będziemy się komunikować. A gdzie jest Zieleniewo?? Zdrówko A czy nie jest to to Zieleniewo koło Kołobrzegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 witam wszystkich forumowiczow korzystajac z okazji skladam serdeczne zyczenia swiateczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt82 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam Forumowiczów Od maja b.r. jestem wlaścicielem megane '98 1,6 8v. Najważniejszym powodem wizyty na forum jest brak zaufania mechanikom. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam wszystkich nowych i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT !! Zdrowych ciepłych + POGODNYCH!! 8-) Alleluja bracia i siostry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack007 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam Wszystkich i Życze Wesołych Świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Robert__ Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Witam serdecznie Dzisiaj stałem sie posiadaczem Reni Scenic. Kupiłem ją z komisu, jest sprowadzona z Niemiec tydzień temu. Silnik 1,6 , autko jest z 1999 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem samochodu który jest miłością mojego życia Megane 1,6 8v RT '97 PIĘKNE autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Witam serdecznie nowych userow i WESOŁYCH ŚWIĄT zyczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
will Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witajcie uzytkownicy Renault.co prawda ja posiadam inny wynalazek, lecz Ekipa z krakowksiego oddziału forum potrafi zachecic do odwiedzania tego wlasnie forum.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi