Sebaczaj Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Cześć. Nie mam jeszcze megane, może w styczniu. W tej chwili jestem w trakcie poszukiwań. Liczę na Waszą pomoc po zakupie, sam też chętnie jej udzielę. W tej chwili mam astrę f, super auto tylko ta ruda :evil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Marcin__ Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Witam wszystkich nowych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam wszystkich. Ostatnio stałem się posiadaczem Megi 1.9 dCi (przesiadka z Clio I) i mam głód wiedzy o tym aucie. Myślę, że tu na forum go zaspokoję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam nowych. Krzysiek z pewnością TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Widze, ze przybywa Krzyśków I to jeszcze z mojego rejonu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlosso Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 witam wszystkich posiadaczy megane.jestem właścicielem mojej megane w kolorze granatowym już ponad 3 lata ale dopiero od niedawna dowiedziałem się o istnieniu tego forum.mam nadzieję,że znajdę tu odpowiedź na nurtujące mnie pytania,jak i sam będę miał możliwość podzielenia się doświadczeniem. wszystkiego dobrego na Nowy Rok,oby się nam 4 kółka kręciły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 witam serdecznie cala rzesze nowych userow, a co do forum i dowiadywania sie to samo forum jest "od niedawna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek IRL Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Witam wszystkich!!! Jestem posiadaczem Reni od roku i cieszy mnie ze znalazlem forum. pozdrowienia z Irlandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 pozdrowienia z Irlandii Witam i jak możesz to zamieść fotki - ciekawi mnie jak wygląda wszystko na odwyrtkę. Zapodaj jak są ustawione pedały i przełączniki - dźwignie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Chyba nic przyjemnego mieć kierownice po prawej Z tego co wiem, to ułożenie pedałów i pozycje biegów w skrzyni są takie same jak u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Marcin__ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam serdecznie nowych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotom Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam, mam na imie Tomek. Mieszkam w Brodnicy (Kuj-Pom). Od tygodnia jestem posiadaczem sprowadzonego z Włoch Renault Megane 2.0 16V '96. Zarejestrowałem się tutaj aby poczytać o swym aucie od praktyków/miłośników tego właśnie modelu. W zasadzie znam się najbardziej na prądzie (ale nie tym samochowowym tylko energetycznym) oraz na ptakach i nietoperzach więc wybaczcie czasem głupie pytania z mojej strony. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borszysz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam. Wojtek z Katowic. Przemieszczam się czarną, roczną meganką 1.9 dci, Jest to już moja piąta meganka, od 96 rok mialem juz 4, wiec jakieś doświadczenie mam z tym samochodzikiem. Pozdrawiam z Katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam serdecznie, szkoda że znalazłem to forum dopiero teraz :/ przy okazji sprzedaży autka. Od 3 lat mój ojciec porusza się Megane II 1,6 Luxe Dynamiqe (administrowaną przeze mnie) i o dziwo bez większych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam wszystkich nowych użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi