marknt Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Nie wiedziałm gdzie , ale pewnie tu / Jestem nowy , witam serdecznie forum , czytałem wcześniej, mam scenica 2000 rok , 1600,1,6 v , oraz motocykl i skutery W lecie wolę jeździć motocyklem i skuterem , ale realia to samochód. Obecnie (od 3 lat) Scenic to mój typ. Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 marknt, witaj tu masz wątek o jednośladach: http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?t=2794 tym też wypada się pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacham Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 witam Wszystkich Megii 1,6 z 1997r -->> jak ja kupowałem 3 miesiace temu 115000km teraz 140000km przebiegu . Bardzo dobry model po drobnych wymianach bezawaryjny wygodny normalnei żyleta nie samochód.... obecnie zakąłdam instalacja LPG. pozdro dla szczystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek 1.9DTi Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, od srody jestem posiadaczem Scenika 1.9 DTi z 2000 roku Puki co jestem Bardzo zadowolony z autka, jest takie jakie chcialem :) Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitandi Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, jestem Piotr mam od 3 tygodni Megan Scenic 1.9TDI z 1999 roku i razem żoną jesteśmy zadowoleni. Pozdrówka ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 No wiec czas sie przywitac. Witam wszystkich ;-) ciekawe forum mam Megi i jestem tu od 2 dni i juz wiele sie dowiedzialem. Brawo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdalm Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 witam serdecznie od dwoch tygodni jestem szczesliwym posiadaczem meganki 1,9 dci i nadszedl czas by sie gdzies zapisac :) i czerpac wiedze z tego oto forum pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, zapomnialem sie przywitac jeszcze! :) Megane I phII 1.4 16v 95KM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
augusto16v Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam właśnie dołączyłem do tego forum , i odkryłem go zupełnie przez przYpAdek.Moja meganeczka sie jeszcze robi ale za 2 tyg wstawie foty. Pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadi8 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Strzałka augusto16v ! Witamy w naszych szeregach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam To i ja sie przywitam Jestesmy z zona szczesliwymi jak dotad (i niech tak zostanie) Scenic'a II z 2004 1.9dci, moja lepsza polowa znalazla to forum i powiem ze duzo ciekawych rzeczy sie dowiedzialem na temat naszego autka. Jeszcze zostalo nam troszke do porobienia przy nim ale ogolnie jest w dobrym stanie :) Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witamy serdecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptu Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam serdecznie! Od paru tygodni mam Scenic'a I 1.6 16V 2003 r. Jak na razie jeździ się super :-> , chociaż parę rzeczy jeszcze mi zostało przy nim do zrobienia :roll: Fajnie, że znalazłem to forum - można się sporo dowiedzieć :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spadii Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Serdecznie witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz83 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 WItam, serdecznie, Mariusz z GDańska. Megane Coupe granatowe, obniżone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi