Megi Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam wszystkich! Od ponad roku jezdze megi II 1.5 dci, ciesze sie ze w koncu znalazlam jakies fajne forum mam nadzieje ze bede tu zagladac czesciej, pozdrawiam goraco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Miło mi powitać kolejną panią - zawsze to obecność kobiet lepiej wpływa na czystość i jakość tego, co się pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Obecnosc pan zdecydowanie poprawia jakosc tematow Witamy i zapraszamy do czestego postowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Dziekuje za mile powitanie, na pewno bede czesto zagladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiNiO Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 wita nowy użytkownik Scenica 1.9dci '01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Hej! Jestem od ponad 2 tygodni userem meganki RT 1.6 HB, czarny kolorek :) Meganka ma ~152 tys. przebiegu i nawet jezdzi, to moje pierwsze auto wiec to na nim bede sie uczyl jezdzic po polskich drogach :) Witam serdecznie wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Kolejny hanys witamy! swoja droga wersja RT bez wspomagania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Kolejny hanys witamy! swoja droga wersja RT bez wspomagania? Witojcie gorole :) Mom w nim elektryka calo, wspomaganie no i klima ale ni mom ABSu ;( PS: to w podpisie bez wspomagania to, ze bez "sterydow" a la spoilery :) Chyba zmienie letko podpis ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norby Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam szczęśliwych i mniej zadowolonych ;-) właścicieli Megane. Jak na razie dogaduję się ze swoją Megi RT 1,9 DTI Pozdrawiam Norby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasnokia Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam z Wroclawia, mam Megane 2001 kombi 1,6 16 V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam rodaków ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam wszystkich fanatyków Reni mam od trzech lat meganka 1.4 eco 96' rok i jak narazie jest niezawodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daka Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam wszystkich jestem posiadaczem Megane 99` 1.6 16V cabrio i jest to mój pierwszy samochód i jestem w sprawach motoryzacji zupełnie zielony więc pewnie będę tu często zaglądał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUX Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam wszystkich - przedstawię Autko Renault Megane Coupe 2.0 16v siebie - informatyk ( z zacięciem do mechaniki samochodowej ) mieszkam niedaleko Warszawy - z wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna_Ryba Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Ja i moja Poczwarka (1.6 RT '97) witamy wszystich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi