Dzida Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Hjoł. Tankuję paliwo w serce Japońskiej motoryzacji i do Renówki nawet się nie przymierzam, ale poczytać co nieco zawsze można Jap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam wszytkich na forum i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mustang90 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 witam wszystkich i pozdrawiam jestem świeżo upieczonym posiadaczem Renault Megane GR 1.9 dci eksport Holandii wrażenia z jazdy super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanton Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów i administrację ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysiako Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam Wszystkich Meganomaniaków! Przed kilkoma godzinami zakupiłem swój pierwszy samochód oczywiście Renault Megane 1.6e 1997r. w wersji 5 drzwiowej. Jestem Bardzo zadowolony i super szczęśiwy z zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chochor Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam serdecznie wszystkich ! Posiadacz Renault Scenic 1,9 Dci RXE r.2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopka Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witam wszystkich. Od roku jeżdże Megane Coupe 2.0 8v 1998r i jestem z niej zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SŁAWNY Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witajcie Obecnie jestem użytkownikiem renault twingo ale z powodu wielkiego senstymentu planuje kupić kolejne renault i bedzie to najprawdopodobniej megane combi pozDDRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu69 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dzień Dobry. Od wczoraj Renault Megane. Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paunat Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam Scenic 2000 16V Sporting 2002r. Jak na razie, czyli od czerwca autko bez zarzutów. Przyczepności, Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokiee Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam! Mam na imie Łukasz, uzytkownikiem tego forum jestem od paru minut i jestem tu by dowiedzieć się coś na temat meganki Planuje jej zakup ;-) Tzn ze pewnie troche wam zasmiece forum ;p (z gory przepraszam:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam Meganistow ) TO stanie sie jutro. TO czyli zakup Renault Megane 1.6 8V rocznik 1997. Wyglada niezle, wyposazenie super, ponad 200 tys. juz ma, ale mam nadzieje, ze jeszcze pojezdzi. Jak na swoj wiek i fakt, ze uzytkowal je Hiszpan, jest naprawde ok. Ciesze sie, ze do Was trafilem. Na pewno bede tu przesiadywal... Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 a my zapraszamy i prosimy o zapoznanie się z regulaminem forum dla zapewnienia sobie bezstresowego użytkowania tego serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scob Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 cześć. Żeby miejsca w SQL-u nie zajmować: Scob, Poznań, Renia Megane Coupe '00 1,9dTi po młodszym bracie. Jak wreszcie odchwaszczę - będzie służyła jako miastowóz do dojazdów do klientów - bo szukałem czegoś, co będzie się tanio przemieszczać - bo do jazd prywatnych mam normalny qSamochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi