sligier Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Jestem nowy więc chciałem wszystkich powitać serdecznie i uciekam do archiwum forum. Pozdro sligier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc_83 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Witam wszystkich posiadaczy meganek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasqqq Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Witam wszystkich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanek89 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam Wszystkich Forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiu3 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomhash Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam wszystkich i pozdrawiam z Poznania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Cześć wszystkim właśnie zostałem szczęsliwym posiadaczem Megane III dCi 1.5 mam nadzieje ze długo bede sie nią cieszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGUSS Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam Moja połowica zainteresowała się SCENICEM I phII . Padło na mnie ,że mam wybrać jaki silnik . Myślę ,że forum pomoże w wyborze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam wszystkich po raz 2. Mam już tu konto pod nickiem killero, jednak nie pamiętam hasła ani do niego, ani e-maila, dlatego założyłem nowe. W rodzinie jest Megane IphII od dobrych 10lat. Najpierw ojciec się nią opiekował, jednak 2 lata temu kupił inne auto, a Megane przejęła moja mama. Sam przymierzam się do kupna 2-giej Meganki w niedługim czasie. Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groochu Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam Wszystkich ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawchoc Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azriel Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiag Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam Dołaczam do licznej grupy renaultkow i mysle ze czytajac Was stane sie madrzejsza, bowiem wlasnie dzisiaj kupilam to "cudenko" i oby nim bylo przez caly czas... :P gosiag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driffter Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam Wszystkich, jestem posiadaczem Megane II PhI, 1,9DCI 130km, Z małopolskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BATON77 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam Wszystkich Niedawno zakupiony SCENIC II 1.9 dCi Mam nadzieję, że będę zaglądał na to forum z czystej sympatii a nie z problemami Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi