GREG190 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkside80 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meta Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich, posiadam Megane I phI classic 97r. 1.6 8V, pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camilek89 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich!! Jestem Posiadaczem swojego pierwszego renault w życiu od maja i jak na razie ten samochód bardzo mnie urzekł, liczę że z tego forum dowiem się wielu interesujących rzeczy. Pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=DarknesS=- Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam wszystkich:) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy80 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam wszystkich:) mam nadzieję,że zdobedę na tym forum wszelkie potrzebne informacje, by zakupić auto, na którym mi zależy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yatzek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich na Forum. Dołączyłem tydzień temu do posiadaczy Megane II z tym najbardziej kontrowersyjnym tyłem Przedstawię moją Renię wkrótce w odpowiednim dziale To mój drugi Francuz (poprzednio Peugeot 406) jeśli nie liczyć francuzopodobnej Dacii 1300 którą miałem prawie 20 lat temu Pozdrawiam - yatzek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslowy Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Cześć, cześć! WIELKIE pozDRO dla wszystkich forumowiczów ode mnie i mojej + żona i dzieciątko, czerwonej strzały czyli Megi hatchback z roku pańskiego '99. Niech moc będzie z Wami maslowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzymekk27 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witam i serdecznie pozdrawiam WSZYSTKICH użytkowników forum !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSMITHx Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 witam forumowiczów Trafiłem tu za pomocą google i już parę ciekawych rzeczy wyczytałem Jeżdżę megane 1.4 96r w hatchback'u Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo2204 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam wszystkich Od poniedzialku jestem posiadaczem Meganki Coupe z silnikiem 1.6 16v Mam na imie Dawid i mieszkam w Thetford w Anglii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam wszystkich! Od tygodnia jestem posiadaczem Renault Megane II 1.6 16v z końca 2002 roku. Mam nadzieję, że dowiem się wielu pomocnych rzeczy na temat tego auta Pozdrawiam - Wosiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. a Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych na tym forum!! Jestem posiadaczem RENAULT MEGANE z 99r 1.9 dTi RXE z rodziny RENAULT posiadam jeszcze Clio 03r 1.5 dci 83KM a niedawno rozstałem się z Laguną Witam raz jeszcze!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary0707 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Pozdrowienia z miasta Łodzi! Nigdy nie podejrzewałem siebie o Renault, a tu dzisiaj piękna Megane I PHII zakupiona! Mam nadzieję, że nie będę musiał zaglądać tu zbyt często po pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi