Spory Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Witamy mariusz83, w niedzielny poranek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaq8 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Serdecznie witam od kilku lat mam megan I 1.9dTi 98r, a od kilku tygodni megane 2 grandtour 1.9dci 2006r i zdecydowanie sluze pomoca odnosnie meg 1 a meg 2 dopiero sie ucze:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapik Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Od 4 m-cy cieszę się z jazdy moim scenikiem 2.0 8 V 98r. Jest to moje pierwsze renault i mam nadzieję, że pozostanę wierny marce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam kapik. Jak jesteś z Poznania to masz szanse na spot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mops Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_ek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 [Cięcie] Witaj. ps. To jest dział na powitania a nie na pisanie o wszystkim i o niczym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 witam wszystkich meganomaniakow od tygodnia mam RS'a wczesniej miałem coupe 2.0 16v 96r (kochane autko). powiększa mi sie rodzina więc szukałem z żoną czegoś rodzinnego np lagune kombi. ale była okazja i znowu mamy fajną megankę. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotka Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam Serdecznie, od dwóch miesięcy jestem właścicielką renault megane, niestety narazie mam z nia same problemy :) ciesze sie ze takie forum istnieje bo mam nadzieje pomożecie mi te problemy choć częściowo rozwiązać :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witamy w rodzinie opętanych "MIŁOŚCIĄ FRANCUSKĄ" :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warwi Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam wszystkich "maniaków" renówek, od paru dni mam megane I ph2 clasica z 2003 roku i już mi to forum pomogło w paru drobiazgach. Pozdrawiam serdecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdk Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam wszystkich użytkowników/posiadaczy Renault Megane :) Jestem w trakcie wyboru nowego dupowozu i w kręgu zainteresowania jest Megane II :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G-Boy Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witajcie. Smigam MII, wpakowalem sie tu z ciekawosci ile ludzi MII doprowadzilo do desperacji i jak ogolnie bawi sie brac megankowa :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 ... no od kilkunastu dni posiadam MII grandtour 1.5 dci 101 KM.. ... od kilku dni zacząłem zabierać głoś na forum... .. więc czas oficjalnie się przywitać :) dzień doberek wszystkim ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diggie Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam wszystkich obecnych i przyszłych użytkowników Renault. Fajne forum, dlaczego wpadłem na nie tak późno :) ----------------------------------------- // diggie // Megane zielona // 2000r. 1,4 16v RT + LPG // Warszawa/Wrocław/Ostrołęka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Żmuda Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam wszystkich .Od miesiąca szczęśliwy posiadacz megane II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi