PC800 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Jestem obecnie posiadaczem Scenic II Confort Dynamique 1.9dCi 2003r. Do tej pory przez 3 lata użytkowałem Megane Scenic 1.6e + gaz 1998r (całkowicie bezawaryjna praca przez cały okres użytkowania - tylko wymiany okresowe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wampir_m Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Witam wszystkich, przesiadlem sie z niemcow na francuza :) wczesniej Audi A3 Passat, teraz Megane II 1.9 dci kombi z pelnym wypasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrac Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Witam wszystkich niedawno i ja zostałem szczęśliwym posiadaczem nowiutkiego scenica (maj 2008) w wersji emotion. Poprzedni mój samochód do fiat punto I nawet nie próbuję porównywać tych samochodów http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=8894 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akkon Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witam szanownych forumowiczów. Jakiś czas temu stałem się posiadaczem mojej pierwszej Meganki (I ph II z 2001 r. silnik 1.9 dCi wersja Expression), to zresztą moja pierwsza "renówka", pierwszy diesel i zarazem pierwszy własny samochód. Ciągle jeszcze się jej "uczę" i dlatego zaglądam na Wasze forum ;-) Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santo23 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witam wszystkich użytkowników Renówek!!!!! Jestem posiadaczem Megi II '03 1,5 dCi Full opcja bez skóry łącznie z xenonami itd. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_g Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witajcie! Jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane Coupe z silnikiem 2.0 16V i chętnie bym z wami wymienił się jakimś doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathblow Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam ALL :] Jestem posiadaczem (jak narazie poczatkujacym) meganki 1.4eco + gass ;:) Pierwszy moj samochod wiec bedziecie mieli ze mna duzo roboty :) ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 witam wszystkich jestem tu nowy w domu jeżdżą 2 Megane ojca Megane II 2003 r. 1.6 16V LPG oraz mój Scenic 1998 1.9 Dti mam jeszcze 3 renault TWINGO 99 ale to mojej drugiej połówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44lucas Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Witam wszystkich serdecznie, jeżdżąc czarną meganką II 5 doooor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Klikam się z wami, meganomaniakami Pomykam po małopolsce Scenicem I Jak to powiedziała bratanica ginozaurem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją ;). ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam jednocześnie NOWYM, że to jest temat tylko na powitania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
langus Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 witam, witam i wkręcam się na forum renówki może na dłużej kto wie wszystko zależy czy kupie niebawem siakiegoś francuzika;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sianko Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Witam Jestem nowym posiadaczem Megi z 96r, 1,9 w dieselku;-) Jest to moje pierwsze auto wiec badzcie dla mnie wyrozumiali;) pozdrawiam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielona Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Dzień dobry! Jestem posiadaczką Megane I 1,4 kat., benzyniak, 1996r., najczarniejszy z czarnych. Do tego auta przesiadłam się w Mikołajki (ale sobie prezent zrobiłam, co? ;-) ) 2007 roku ze starego polo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_g Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Witam wszystkich Jestem nowym posiadaczem czarnej Renault Megane 1.6 z 97` roku oraz nowym użytkownikiem forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi