DARO1000000 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam! Jestem Darek. Nabyłem niedawno Megane II. Szukam ludzi z Radomia z którymi można pogadac na temat tego auta (i nie tylko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo08 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam wszystkich! Posiadam Megankę 1.6 8V 1998 r. (wersja Century) od kwietnia br. Kupiłem renówkę za namową teścia, który śmiga takim autem od nowości (1996r.), i jak na razie nie żałuję zakupu. :-> Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumismj Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Cześć wszystkim od niedawna jestem posiadaczem Renault Megane 1,6 96r. poprzednio poruszałem się japońcem Nisanem Sunny też 1,6 tyle dużo starszy bo 89r. Mimo jego wieku byłem bardzo zadowolony, mam nadzieje że obecna Renia też będzie mi dobrze służyła. Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.5dci Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 witam wszystkich!!!!! Jestem posiadaczem Meganki 2 1.5dci z 2003r. Pozdrawiam Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakar Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam wszystkich forumowiczów. Od sierpnia jeżdżę Reanault Megane Scenic II 1.9 dCi z 2005 roku. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Siemka. Jarek z Bydgoszczy kłania sie od 3 dni posiadacz Meganki (mam nadzieje ze szczesliwy zakup to bedzie). pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xardas Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam wszystkich użytkowników tego forum. Można tutaj dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy. Super!!!!!!!! Janusz (Scenic II, 1.9dci 2004r.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochna5 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam Wszystkich! Od dwóch tygodni jestem właścicielką MeganeII sedan z roku 2005. Wymieniłam rozrząd, pompę wodną, świece i klocki hamulcowe. Auto ma przebieg 100.000, ja przejechałam już 2000. Moją uwagę zwrócił jeden mankament. Słabe przyspieszenie/silnik 60 kw/, wyprzedzanie, włączanie siędo ruchu oraz uciekanie ze skrzyżowania stanowi problem. Poza tym auto sprawuje się nienagannie. Cieszę się, że trafiłam na to forum, mam nadzieję, że znajdę tu wiele cennych wskazówek. Aha Bardzo Pilne-poszukuję książki obsługi/instrukcji do tego autka/ w języku polskim/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PulkownikMo Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam wszystkich miłośników marki Renault! Nabyłem właśnie Scenica II 1.9dci z 2004r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelm Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam serdecznie ,jestem nieczęśliwym posiadaczem megane II o czy pewnie wspomnę w najbliższym czasie,pozdrawiam i nie życzę takich przeżyć z autkiem jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbil Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich użuytkowników frani megane(zwłaszcza II) Mam nadzieję na miłą współprace(o ile będzie konieczna) Życze wszystkim jak najmniejszych kłopotów z naszymi autami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romnicki74 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam. Nazywam się Mariusz Romnicki, jestem użytkownikiem megane od 3 lat. Pozdrawiam wszystkich właścicieli tej marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRuHa Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Siemka wszystkim! Pozdro dla wszystkich fanów Francuzów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinix Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich Mega-posiadaczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 witam sie i w tym dziale,bo przedstawiałem sie wraz ze szczeniakiem pozdro dla wszystkich na forum ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi