blake Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Witam Megane III - nietypowe pytanie, mianowicie mam listwe na grill limitowana wersja, kupiłem już z samochodem pęknięta i w dość nie ciekawym stanie wizualnym, listwa ładnie sklejona i zaszpachlowana na równo/gładko, jak na razie w jednym miejscu. Teraz najgorsze, listwe zmatuje i przejade podkładem, potrzebuję jakiś spray chrom z połyskiem tsk jak na zdjęciach lub coś bardzo przybliżonego. Jak myślicie czym mógłbym się poratowac, żeby to wyglądało i nie zeszło zaraz? Lub może są jakieś farby specjalne takie jak listwa.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 ja bym pojechał do lakiernika który to zrobi pro. Ostatnio malowałem sobie monitor i zwykły spray czarny mat i kilka warstw lakieru bezbarwnego. Dzięki temu ładnie wygląda i główny lakier jest chroniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi