Amidamarek Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Witam, otóż kilka dni temu zakupiłem renault megane II ogolnie autko jest fajne jednak niepokoi mnie troche elektronika tzn nie wiem czy tylnia wycieraczka nie ma jakiegos przebicia na kablach bo czasami sie wlacza ale moze byc to wina czujnika, najwazniejszy problem to jednak karta lub czytnik, otoz karta czasami otwiera auto a czasami tak jakby nawet nie wysyla sygnalu, natomiast gdy wsadze ja do czytnika musze docisnac ja na dol palcem zeby uruchomic silnik bo inaczej pokazuje komunikat ze nie ma karty, to raczej blad karty czy czytnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Co do odpalania to jeśli musisz nacisnąć na karcie to jest to problem karty z tego co się orientuje to cewki. Wycieraczki, nie masz czasem włączonych przednich? Wtedy automatycznie uruchomi się tylna np. przy cofaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 apropos wycieraczki Tylna wycieraczka włącza się po włączeniu biegu wstecznego. To normalne apropos karty Na 100% wina karty. Do naprawy i nie musi być to wcale wspomniana wyżej cewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi