clearedtoland Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Witam . Podczas jazdy w nocy zauważyłem że nie pali mi się lewa żarówka świateł mijania . Wymieniłem żarówkę lecz nadal nie świeci. Sprawdziłem bezpieczniki w kabinie lecz w schemacie niema bezpiecznika świateł mijania. Może ktoś miał podobną sytuacje i wie gdzie szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Nie masz przypadkiem tego bezpiecznika pod maską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clearedtoland Opublikowano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Chodzi Tobie o te bezpieczniki co są w czarnej puszce ? Bym musiał poszukać jakiegoś schematu który jest do czego bo trochę tam ich jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Trzeba szukać bezpiecznika w skrzynce obok aku. Bezpiecznik nr.3 i 4 10A jeden zabezpiecza prawe drugi lewe światło mijania ,te bezpieczniki zabezpieczają też silniki regulacji wysokości świateł. bezpieczniki nowsze modele.pdf Edytowane 19 Października 2017 przez pit-men Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clearedtoland Opublikowano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ok , dzięki wielkie . Będę szukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi