quamello123 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Hej poszukuję coupe wpadła mi w oko ta: https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-2-0-benzyna-180-koni-1-wl-panroamadach-bi-ksenon-ID6za7hl.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Mam kawałek więc może ktoś mógłby ją obejrzeć lub zna typka bo ponoć sporo tego sprowadza. Ze zdjęć dobrze poskładana ale dopiero uczę się marki. Czekam na wasze opinie i uprzedzam już kom. wiem po ile stoją na .de zależy mi w pierwszej kolejności na bezwypadkowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 to co zauważyłam - starego typu nawigacja - to carminat, a nie TomTom. Mogę się oczywiście mylić... ale aktualność map pewnie bedzię ograniczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Trzeba być ostrożnym przy fakturze VAT marża na auta sprowadzane z zagranicy. Poczytaj na ten temat żebyś wiedział co dokładnie sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaseko Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Na pierwszy rzut oka napewno nie wyjechała z tym tylnym zderzakiem z fabryki, bo jest z innej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobsonH Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Z tego co widziałem, bo byłem oglądać czarną z drugiego ogłoszenia, to sprzedany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quamello123 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 a czarna jak? Coś sensownego można u niego kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobsonH Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Czarna wydawała sensowna, ale tylko organoleptycznie, z kilku powodów chciałem ją sprawdzić w serwisie ale niestety nie udało mi się dzisiaj umówić na przegląd w serwisie. Chyba też już sprzedana bo po mnie ktoś oglądał i ogłoszenia nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi