chucky80 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Dostałem dzisiaj upgrade do wersji 2.2.18.590 i wreszcie pojawiła się opcja pobrania nowej mapy. I potwierdzam, ściągnięcie tego to jest dramat. Utknąłem na 56% po ok. 3h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj72 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 A można wiedzieć jak dostałeś upgrade.....? Co przez to rozumiesz, bo u mnie ani na myrenault ani poprzez Toolbox nic nowego..... Obecna wersja to 2.2.17.803 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Kilka miesięcy temu zgłosiłem reklamację dot. nieaktualnych map. Nie wiedziałem nawet czy są nowsze i czy jest nowszy firmware. Napisałem, że tak stare mapy to kpina skoro i tak w wielu sytuacjach musiałem się posiłkować telefonem. Uspokoili mnie wtedy, że nowe mapy są w przygotowaniu a ja po prostu odpuściłem. Teraz się odezwali z zaproszeniem do serwisu na upgrade. W każdym razie ten temat i zaproszenie do serwisu zainspirowały mnie do pogrzebania trochę w sieci. Okazuje się, że wersja dotychczasowa, a więc 2.2.17.803 ma jakiś problem z aktualizacjami map. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj72 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Dzięki za informacje, napiszę do Renault skarge w tym temacie, zobaczymy czy i mnie spotka zaszczyt upgradeu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_dyszk Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 No i zaktualizowane, mapy 2016.12, czas pobierania prawie cały dzień do tego pól godz w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojfux Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Ja napisałem zapytanie w sprawie aktualizacji i otrzymałem dzisiaj informacje, że mój numer nadwozia został przekazany do producenta Odezwą się, jak tylko dostaną informacje o aktualizacji oprogramowania mojego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivera1977 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) wojfux gdzie napisałeś? ja dostałem taki mail [email protected] i napisałem i od tygodnia cisza nawet nikt nie odpisał, to samo mam co niektórzy , na stronie my renault zero współpracy . "Nie odnaleziono strony! Teraz Twój ruch Gratulacje, dotarłeś na sam koniec naszej strony! `` błąd 404 Edytowane 9 Listopada 2017 przez vivera1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojfux Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Ja napisałem przez kontakt na stronie My Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_dyszk Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Miałem taki komunikat jak byłem równolegle zarejestrowany na "naszym" Myrenault i na https://ie.rlinkstore.com/RLink. Usunięcie konta na stronach ie oraz u nas i ponowne wprowadzenie danych na naszym Myrenault rozwiązało problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armagedon123 Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) m_dyszk a jak usunąłeś konto na ie ? bo widze tylko opcje usunięcia auta ale nie całego konta . Ok wystarczyło usunąć auto na ie i ponownie utworzenie konta na renault.pl Edytowane 10 Listopada 2017 przez Armagedon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_dyszk Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 myślałem 'auto" napisałem "konto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insaimz Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Witam, też mam problem z komunikatem przy próbie aktualizacji map. Po uruchomieniu toolboxa i włożeniu karty do komputera, toolbox pokazuje, że do pobrania jest MAPA EUROPA V12.16. Niby pobrałem i było 100 % ale za każdym razem jak włoże kartę, to dalej pokazuje, że mogę pobrać aktualizację ale po kliknięciu ZAINSTALUJ WSZYSTKO NA... pokazuje, że jednak jest 100%. Po włożeniu karty do czytnika w aucie, wyskakuje przygotowanie instalacji i po chwili komunikat unsupported voice, please see the log. Przy pierwszej próbie instalacji musiałem wyłączyć silnik i przerwało. Przy ponownym włożeniu karty SD znowu wyskoczył komunikat unsupported voice... . Kliknąłem ok i instalowało. Po pewnym czasie po prostu pokazał się standardowy ekran menu systemu rlink. Na panelu nawigacji kręciło się kółeczko. Zastanawia mnie teraz, czy po ponownym włożeniu karty doinstalowały brakujące pliki, czy coś się pochrzaniło. Jak sprawdzić, czy mapy są zaktualizowane ? Dnia 10.11.2017 o 08:04, m_dyszk napisał: Miałem taki komunikat jak byłem równolegle zarejestrowany na "naszym" Myrenault i na https://ie.rlinkstore.com/RLink. Usunięcie konta na stronach ie oraz u nas i ponowne wprowadzenie danych na naszym Myrenault rozwiązało problem Chodzi Ci o komunikat unsupported voice, please see the log ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelratajczak Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Generalnie mapy zaktualizowałem do 12.16. Trzeba było to robić na włączonym silniku. Dziwne. Mapy ściagają się długo i na raty niestety. Ale fakt można skorzystać z mirroringu. Apple Car działa bardzo dobrze i mapy i Spotify etc. Nawet dyktowanie smsów. Pod warunkiem że po angielsku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paton Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Panowie jakiś dramat jest z tą aktualizacją ja próbowałem tydzień czasu to ściągnąć przez rlink tolbox po 75% wywalało mi jakiś błąd. spróbuje jeszcze raz w tym tygodniu może się coś uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziku123 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Witam też mam ten problem z navi autko z września 2017 zrobiłem jak w instrukcji r link i po jakiś 20 min pisze błąd aktualizacji co robić do aso ? REGULAMIN pkt 5.6 interpunkcja- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi