Ravek Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Witam panowie, niedawno zakupilem Megane III z 2009r, 1.5 106km , no i tak.. wszystko bylo ok , zaprowadzilem sobie auto do pralni, po dwoch dniach odbieram, w sumie do domu dojechalem bez zarzutu, wstawilem auto na caly dzien do garazu zeby przeschlo , na drugi dzien wyjezdzam i wyją mi czujniki parkowania przedni i tylni(a zadnych przeszkod za mna i przede mna nie ma) dzwiek jeat ciągły nie tak jak naturalnie pikający przy przeszkodzie. Mial ktos z was podobna sytuacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Poczekaj, jak wyschną. Ja w Koleosie mam podobnie po długiej jeździe w intensywnym deszczu. Kilka suchych dni i problem ustępuje, do następnego razu. Te czujniki są jak ruska łódź podwodna, wodę nabierają chętnie, gorzej z wypuszczaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravek Opublikowano 31 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Dzięki, sprobuje jeszcze je podsuszyć jakoś, dam znac jutro. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravek Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Wszystko ok , po jakims czasie same przestały.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi