ketiw196 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Witam. Zastanawia mnie dlaczego niema działu poświęconego Kadjarowi. Od dwóch lat jest na rynku a tu nic. Czyżby nikt na forum nie był tym zainteresowany ? POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Raczej nie skupiamy się tutaj na tym modelu, ale jeżeli jest zapotrzebowanie to dodam nowy dział. Nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus755 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Popieram temat z kadjarem miałem wcześniej megane teraz mam kadjara i przydałby się jakiś dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sotis Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Dołączam się do "wniosku" o dział poświęcony Kadjarowi. Również mam to auto od miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Też myśle o zamianie właśnie na ten model, tym bardziej że w rodzinie jest i jeździ się bdb, jezeli można wiedzieć , jaka wersja i czy kupowałeś nowy ? Jeżeli tak to jakie warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 @Krzychu jeśli mogę prosić to dodaj 0.9 Tce bo mam kilka pytań, a nie mam gdzie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus755 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Kadjara kupiłem tydzień temu wersja Intens 1.3 benzyna w automacie i full ledami wczesniej miałem megane 4 ale nie z mojej winy została rozbita, na forum sporo ciekawych rzeczy się o niej dowiedziałem i przydałby się dział z kadjarem te modele są podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 OK, zrobię dodatkowe działy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Podasz adres do tego działu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 https://megane.com.pl/forum/243-renault-kadjar/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi