nowyCiekawy Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Witam posiadam meganke z 2011 silnik 1.9. dci 130.Czy u Was przy obecnych temperaturach czyli ok.4 stopni auto długo kręci? Moja musi pare razy zakręcić żeby silnik zagadał. Zastanawiam się jak on zapali gdy przyjdą mrozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Normalna sprawa przy temperaturach w okolicy 0 st. Jeździj i obserwuj co będzie się działo przy pierwszych przymrozkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Długo czyli jak długo? Kilka razy czyli ile razy? Jak dobrze pamiętam 1.5 odpalało mi zawsze mniej więcej w tym samym czasie przy +20 i -20 tylko wiadomo, że przy - ciężej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 2 godziny temu, nowyCiekawy napisał: Moja meganka z 2011/1.9/ dci /130 KM musi parę razy zakręcić, żeby silnik zagadał. Od kiedy ją masz? Ile ma na liczniku? Kiedy robiony był tzw.duży generalny przegląd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowyCiekawy Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 od lipca tego roku dużego przedlądu nie robiłem...na liczniku ponad 150 tysiecy auto przyjechało z francjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 1 godzinę temu, pbet napisał: Jak dobrze pamiętam 1.5 odpalało mi zawsze mniej więcej w tym samym czasie przy +20 i -20 tylko wiadomo, że przy - ciężej. Dobrze pamiętasz. Tak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Żeby uściślić to był moment w okolicy 3 charakterystycznego dźwięku przy opalaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi