clearedtoland Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Cytat Skutkuje to objawami, takimi jak ; utrudniony rozruch zimnego silnika, nierównomierna praca silnika na biegu jałowym, trudności z płynnym przyspieszaniem, przerywana (szarpana ) praca, jak by paliwa chwilowo brakowało, zwiększone zużycie paliwa, XXX Witam mam identyczne problemy plus dochodzi buczenie wtrysków i przewodów przy niskich temperaturach. Kupiłem auto pół roku temu od kobiety która jeździła głównie po mieście z przebiegiem 96tys. Teraz jest 102tys. XXX Pytanie mam takie jak zacząć. XXX 1.Po przeczytaniu postów wnioskuję dolać oleju 2T. Także po przeszukaniu wujka Google zalecane jest lanie oleju 2T mineralnego. Jakich używacie olejów? XXX 2.Dawka to na pełny bak 60l - 250ml mixolu. Czy mogę na początek wlać 1l oleju? XXX XXX REGULAMIN 5.9 Zabrania się nadmiernego i niepotrzebnego stosowania klawisza ENTER - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzius91 Opublikowano 26 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) Wtryski po 5 latach eksploatacji nie uległy zużycia praktycznie wartości o 0.02 się zmieniły Edytowane 2 Lutego 2019 przez bodzius91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Mam pytanie, czyściłeś osobiście EGR czy ktośto robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzius91 Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 osobiście wyciagalem używalem specjalnej chemii do egr, wyczyszczony do blachy w delphi tez widac ze ladnie nim steruje REGULAMIN - 5.6 literki PL. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Witam. Może coś przy montażu nie tak poskładane? Jakieś nieszczelności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi