Dadol Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Dnia 15.01.2018 o 23:28, DAREN napisał: nie działa głos z navi tzn wogule nic nie słychać ale nie wiem czy nie popełniłem błędu jakiegoś w podłączeniu radia z navi. a druga sprawa to wybieranie głosowe też nie działa;/ Czołem. Miałem ten sam problem i po przeczytaniu kilku wątków dotyczących problemu z ustawieniem godziny szczerze mówiąc trudno było mi uwierzyć, żeby aż taką gafę popełnili francuscy inżynierowie (radzieccy tak, ale francuscy??!). A poważniej sensowje wydało mi się to, że zegar ustala godzinę na bazie sygnału GPS i byłem bliski porzucenia prób jednak nie grało mi to, że przecież nie ma z poziomu nawigacji możliwości wyboru strefy czasowej. Tutaj wątek wzbogacę o fakt, że swoją wersję Magnolii kupiłem we Włoszech gdzieś różnica między nimi a nami nie występuje a mimo to zegar był o godzinę do tyłu. Pogrzebałem w ustawieniach nawigacji (skoro jak wszyscy wiemy z poziomu radia takiej funkcji brak) i voilà... Kłaniam się w pas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Jestem przekonany, że nie zrozumiałeś istoty problemu! Prześledź wątek jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi