MechanikAmator Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Witam. Mam możliwość zakupu tanio Meganki 1.9 130 km sprowadzanej z dokumentami, lecz bez karty. Istnieje jakiś sposób, obejście by odpalić samochód bez użycia karty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Bez karty! prawdopodobnie sprowadzony z Francji, jako auto zezłomowane, po dużym dzwonie. Zobacz; Auto Sprowadzone z Małym Przebiegiem , To Auto Podejrzane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Można bez problemu dorobić nową kartę ale uważaj na to co wskazał Andrzej Poza tym ostatnio wysyp aut bez karty które po dorobieniu okazują się być uszkodzone silnikowo. Gdybyś był bliżej mnie, mógłbym Ci uruchomić auto do sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MechanikAmator Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Wiem jak to mniej więcej wygląda, z zakupem taniego samochodu z zagranicy. Samochód stoi niedaleko mnie, bo oględzinach nei wygląda na samochód po jakimś strzale, w zasadzie wszystko proste, jedynie co to zderzak z tylu walnięty, lecz to nie problem, samochód po prostu nie posiada karty. Kupibym jeżeli miałbym pewność, że wszystko z silnikiem w porządku stąd też moje pytanie. Aby dorobić kartę do takiego samochodu co trzeba zrobić ? Kupić czystą kartę + podpiąć komputer do auta i tam coś pokombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Tak, komputer + interfejs do immo + karta z czystym transponderem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markis80 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Mój znajomy Ci go odpali i mieszka niedaleko Częstochowy. Jak chcesz to się odezwij na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi