mlodyrochu Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 witam . od miesiąca jestem posiadaczem megan 3 coupe problem polega na tym ze wczesnej miałem problem z wstecznym po wymianie czujnika pokazuje mi się błąd skontroluj samochód , gdy się zatrzymam i wrzucę bieg wsteczny problem znika czy jest możliwość ze uszkodzony jest czujnik biegu wstecznego . Może ktoś miał taki przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Przed chwilą, mlodyrochu napisał: wczesnej miałem problem z wstecznym Określ jaki problem, czy wsteczny nie wchodził czy tylko światła cofania nie zaświecały się. Założyłeś czujnik dedykowny do tej skrzyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyrochu Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 nie świeciły się światła cofania , tak czujnik był dedykowany do tej skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Widocznie podczas jazdy czujnik pokazuje luz a samochód jedzie. Spróbuj czy po wrzuceniu jedynki samochód będzie zapalał bez wciskania sprzęgła. W sumie czujnik jest prosty w budowie, pokazuje: załączony bieg wsteczny - luz - załączony dowolny bieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyrochu Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) ok dzb za podpowiedz sprawdzę to sobie i się odezwie Edytowane 7 Lutego 2018 przez mlodyrochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyrochu Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 temat rozwiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi