radosny Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Czy u was, tak jak u mnie, "wyklipsowuje" się plastikowa osłona słupka A od strony kierowcy? Wkurza mnie to, że środkowy górny klips ciągle popuszcza i nawet jak w ciągu dnia docisnę, to na drugi dzień wszystko już jest "po staremu" i plastik odstaje w górnym obszarze o kilka mm :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojfux Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragoniak Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Powinieneś go wymienić w ramach gwarancji. prawdopodobnie coś naprawiali w twoim samochodzie jeszcze w fabryce i przy okazji uszkodzili osłonę słupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosny Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 15 godzin temu, dragoniak napisał: Nie papuguj. Jeszcze nie miałem do czynienia z serwisem Renault, ale chciałbym to zrobić przy okazji wizyty np 2-go przeglądu. Czy wygląda to tak, że przyjeżdżam/umawiam się przez internet, z serwisem i wypisuję wszystko co chciałbym żeby naprawili - hands free, osłona słupka, pompka spryskiwaczy itd itp... a oni to sobie robią w ramach gwarancji w tym czasie dostaję autko zastępcze (oczywiście pewnie płatne :P) REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragoniak Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Umawiałem się zawsze telefonicznie. Wszystkie swoje uwagi zgłaszałem przy oddawaniu samochodu do serwisu. Samochod zastępczy był mi potrzebny tylko raz i taki otrzymałem na okres tygodnia. Jesli chodzi o tak drobne naprawy to powinni ogarnąć podczas wymiany oleju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłaszasz albo przez telefon, a najczęściej to przy oddawaniu auta Cię wypytają o wszystko. Auto zastępcze należy się jeśli robisz naprawy gwarancyjne, ale już na rutynowy przegląd wynikający z harmonogramu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi