el_ryba Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Po sprawdzeniu wyszły zegary do wymiany, niestety nie ma ich w Polsce. Zamówione, pod koniec stycznia wymiana. Edytowane 11 Stycznia 2019 przez el_ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ari75 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Ja byłem w serwisie tydzień temu, coś ta porobili niestety efektu brak. Pewnie jak u kolegi powyżej do wymiany będą zegary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin33892 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 U mnie od samego początku nie działało zapamiętywanie, pamiętali ustawienie może Max 30min a później się resetuje (ale spalania nie resetuje). I to nie zależnie od temperatury, występowało to w lato jak i zimę. Jutro jadę na wymianę oleju to im to zgłoszę skoro u innych stwierdzają że do wymiany zegary są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ryba Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Reklamujcie i zglaszajacie problem na infolinii 22-852-41-13, u mnie dziś nie wykasowało zegarów i spalania ale miałem około 6-8 stopni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celefinnel Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Ja po 2 tygodniach dowiedziałem się, że moja sprawa "przeleżała w biurku", mojego doradcy serwisowego nie było i przez ten czas nikt nawet palcem nie kiwnął. Spróbuję z kontaktem na infolinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 @celefinnel skargę napisz. Oficjalną. Druga sprawa, że jeśli złożyłeś oficjalną reklamację z tytułu gwarancji to Cię nie interesuje co się dzieje ze sprawą. Termin leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celefinnel Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Może obejdzie się bez skargi. Dnia 10.01.2019 o 13:31, el_ryba napisał: Po sprawdzeniu wyszły zegary do wymiany, niestety nie ma ich w Polsce. Zamówione, pod koniec stycznia wymiana. Dziś otrzymałem telefon z ASO, że zamówili zegary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin33892 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 A czy u was też jest tak że jak ustawicie podczas jazdy np tryb sport czy komfort to na drugi dzień macie zresetowane do trybu Neutral? Bujam się z tym od początku kupna auta ale ostatnio jak powiedzialem o tym w ASO to powiedzieli ze tak nie może być (mimo że pół roku temu powiedzieli ze znają temat i że ten typ tak ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schvenck Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Też tak mam aczkolwiek jak mam Comfort to cały czas na szczęście jest Comfort, przy Perso czy Sport po wyłączeniu silnika przeskakuje na Neutral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuscan_S Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 U mnie, przy ustawionym trybie silnika Sport, przy każdym uruchomieniu wyskakuje komunikat, czy na pewno chcemy kontynuować jazdę w tym trybie. Na potwierdzenie jest jakieś 15 sekund. Jeśli się nie potwierdzi, samoczynnie zmienia się na Neutral. Ale nie mam tak, że zaraz po odpaleniu jest jakiś inny tryb, niż był przy gaszeniu auta. Zmienia się tylko styl zegarów i resetuję parametry. Niestety przy niższych temperaturach problem powrócił, a aktualizacja do najnowszej wersji oprogramowanie nic nie dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 u mnie tak nie ma. Jak wybiorę tryb tak mam cały czas. Chyba, że jak Sport - to dostaje komunikat czy na pewno chce jezdzić w trybie sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin33892 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi. Niestety zaś trzeba będzie odwiedzić ASO, tym bardziej że zauważyłem że gdy auto samo zamyka się pod oddaleniu się od niego, to nie zawsze gaśnie podświetlenie drzwi i r-linka, niekiedy świeci jeszcze przez ok 5min mimo iż auto już pozamykane. Edytowane 29 Stycznia 2019 przez marcin33892 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sadisticescape Opublikowano 28 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Dnia 27.11.2018 o 22:08, pbet napisał: Ciekawe jest postępowanie ASO Renault. Jak mi w Toyocie gasł i czasami zwieszał się ekran nie reagując na dotyk to gdy nie poskutkowało wygranie nowego softu wymienili mi radio na nowe. Jak Wam aktualizacje nie pomogą to może wyświetlacze są wadliwe i trzeba dążyć do ich wymiany? Taka sugestia. Nie rozumiem jednego. Patrząc od jakiegoś czasu wypowiadasz się wszędzie, nieważne że to same bzdury lub masz kompletnie inne auto. Nie znasz tematu to go nie podejmij, nabijasz jakieś punkty szacunku czy co. Wadliwe wyświetlacze? Rlink siedzi pod deską a ekran to tylko ekran którym rlink wyświetla wszystko, więc co ma ekran wspólnego z softem?? Dramat 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 @sadisticescape a to nabija się jakieś punkty szacunku pisząc posty i będąc ciekawym, chętnym pozyskania jakiejś wiedzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 11 godzin temu, pbet napisał: Nie papuguj. TY nie pozyskujesz wiedzy, piszesz bzdurne rozwiazania problemu - a to różnica REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi