bart5331 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Witam mam problem z moja Renią otóż wczoraj przez pół dnia jeździłem autem po czym odstawiłem go na parking i po dwóch godzinach próbując odpalić auto zapala się kontrolka od akumulatora, samochód nawet nie kręci,a po puszczeniu sprzęgła włącza się radio i nawiew. Czym może być to spowodowane proszę o szybką waszą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conneus Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Na początek sprawdź napięcie na akumulatorze i bezpieczniki w tym bezpiecznik przy akumulatorze (jeśli jest w megane) i w skrzynce w silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Czy wykasowało Ci dzienny licznik kilometrów? Jak tak, to problem - akumulator lub klemy, ewentualnie masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart5331 Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 pokazuje tylko ze oil level ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 I nic więcej, nawet jak zmieniasz przyciskiem na manetce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Ilu lat ma akumulator? Edytowane 15 Lutego 2018 przez Andrzej-2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart5331 Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 A klemy na zaciskach masz porządnie dokręcona, bo z opisu wynika że jedna mogła zostać luźna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart5331 Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Dnia 15.02.2018 o 20:27, jabrze napisał: Nie papuguj. klemy dokręciłem porządnie i nic to nie dało co robić dalej ? REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Musisz zmierzyć napięcie na akumulatorze po wciśnięciu przycisku start bez udziału sprzęgła ( samochód na biegu ). Czy w czasie wcześniejszej jazdy było wszystko w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi