lol19pl Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Mi najpierw o tym powiedzieli uwaga w toyocie, jak oglądałem aurisa, po czym zapytałem godzinę później pan potwierdził to na jeździe próbnej renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romy Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Dnia 30.03.2018 o 17:32, pytekswitch napisał: Sprawdziłem trzy różne stacje paliw, dwa ASO. Silnik pracuje prawidłowo, zawieszenie silnika też jest niby OK. @MarcinDe czy mógłbyś proszę po zatrzymaniu się z rozgrzanym silnikiem wyłączyć nawiewy i poczekać chwilę czy coś czuć? Przy odpaleniu i gaszeniu na systemie start-stop prawie nic się nie przenosi, a na jałowym delikatne, ale czuć, sam już nie wiem.. Czy jest ktoś z Poznania z 1.2TCe kto zechciałby się spotkać, żebym mógł porównać? Ja mam identycznie jak piszesz...na rozgrzanym silniku na biegu jałowym trzęsie (i popiarduje z rury wydechowej) cewki wymienione, świece tez, nowy katalizator i dalej to samo. Mija dopiero jak włączę klimatyzacje (delikatnie podnoszą się wtedy obroty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi