konwil Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) Jak tak mnie wprowadziliście w wątpliwość, to też się zastanawiam, niemniej wcześniej prawie sobie dałbym uciąć rękę, że mi się Megane III zamknęło w taki sposób. OK, również sprawdzę w miarę możliwości. Dobrze więc, że temat wyszedł. DOPISEK 21.02.2018: PS: zwracam honor, faktycznie Megane III się nie zablokowała (po zamknięciu samochodu z karty, otworzyłem kartą i otworzyłem fizycznie drzwi pasażera za kierowcą). Nie wiem czy to lepiej czy gorzej w stosunku do Megane II, gdzie ten system działa, ale dobrze wiedzieć jak jest. Edytowane 21 Lutego 2018 przez konwil Suplement, a powinien być nowy post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 @konwil dzięki za info. Ja też to sprawdzę przy dogodnej okazji. Może nie w weekend bo zapowiadają spory mróz choć nie wykluczam. Z ciekawości przestudiowałem na szybko dostępną w "plikach" instrukcję od MII i co ciekawe nie ma tam takiej wzmianki jak przytoczona kilka postów wyżej z instrukcji w MIII. Jest natomiast wyróżnione z czerwonym wykrzyknikiem "Nigdy nie należy opuszczać pojazdu, pozostawiając wewnątrz kartę Renault". Może właśnie dlatego, że może się zamknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysxx Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 U mnie w MII bez HF po otworzeniu jakichkolwiek drzwi też nie następuje już automatyczne ryglowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) U mnie występuje (ale nie jakichkolwiek, bo drzwi kierowcy dezaktywują ten system), mam auto z 2008 roku. Ale mogę i to jeszcze raz sprawdzić, bo przy tylu różnych głosach sam nie jestem już pewny Edytowane 22 Lutego 2018 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi