Lelupi Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Teraz to już nic nie wiadomo. Może w punktach napisz, co świeci a co nie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banzu Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Lelupi napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Ujme to tak, ze mimo wyświetlania bledu usterka elektroniki auto zachowuje sie jakby nic nie było nie ma zadnych problemow, albo jestem takim laikiem, ze ich nie dostrzegam. REGULAMIN - 5.6, 5.13 Pisownia, cytowanie - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 1 godzinę temu, banzu napisał: wyświetlania bledu usterka elektroniki auto zachowuje sie jakby nic nie było nie ma zadnych problemow, A jednak jest. Obwód świateł stop nie działa logicznie z drugim obwodem przy tym pedale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Wymieniałeś płyn hamulcowy, nie wiem co i jak robiłeś. Robiłeś na zapłonie, czy bez. Skasuj błędy, jeżeli idzie skasować i obserwuj co się będzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banzu Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Hej Robil mi to zaufany mechanik przy mnie, regeneracja zaciskow plus wymiana plynu hamulcowego i oczywiscie odpowietrzenie hamulcow wraz z wysprzeglikiem. Bledy skasowałem rano, a w drodze do domu mi sie znow zapalil blad i pod domem zgasl, jadac dzis do pracy znow w polowie drogi sie zapalil blad usterki elektroniki.. Robione bez zaplonu. Dziwne to wszystko REGULAMIN - 5.6 Pisownia - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 7 minut temu, banzu napisał: zapalil blad i pod domem Przy hamowaniu lub dojeżdzaniu na sprzęgle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banzu Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Możliwe że przy hamowaniu, jednak w drodze do domu z górki miałem i tam też się zapalił potem zgasnął aby znów pod domem się zapalić REGULAMIN pkt. 5.6 literki PL. - mireczek01 Hej Panowie jechałem za swoim samochodem i rzeczywiście stopy palą się, nie cały czas, ale tak jakby co jakiś czas nie odskakiwał pedał hamulca, błąd sie generuje i wyświetla, ale gdy lekko podciągne pedał w górę to błąd elektroniki gaśnie i tak za każdym razem jak sie zapali to tylko dotkne od spodu pedał od razu sie błąd gasi, czyli co? Czujnik do wymiany? Dzięki za odpowiedź Edytowane 10 Stycznia 2019 przez banzu Literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel0889 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 POMOCY . Po odpaleniu auta pali się cały czas stop - wypiałem czujnik i STOP zgasł - załozyłem 2 czujnik nowy i to samo się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banzu Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Hej miałem podobnie drugi czujnik, który był nowy okazał się uszkodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi