FishBB Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Witam, mam Megane III z 2009 roku, z nawigacją Carminat DVD. Robię już wszystko co mogę aby mieć możliwość przesyłania muzyki z telefonu do radia przez BT ale niestety nie działa. Rozmowy idą bez problemu, telefon iPhone łączy się po chwili od włączenia silnika, ale niestety nie jest widoczny MY-CAR jako 'zestaw słuchawkowy' abym mógł przesyłać muzykę. Czy aktualizacja oprogramowania Bluetooth w samochodzie pomoże? Jechać do ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishBB Opublikowano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Odświeżam, ktoś zna może odpowiedź? W ASO nie potrafią odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colt1255 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Z tego co slyszałem w 90% przypadkach muzyka przez BT śmigała właśnie przy nowszym sofcie w radiu. Jak masz możliwość to zrób update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Z tego co się orientuję to właściciele iPhonów mają problem z działaniem bluetooth w Megankach, możesz spróbować zaktualizować soft, ale nie ma gwarancji że to pomoże. Sam mam telefon na androidzie i u mnie działa wszystko bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colt1255 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Można też spróbować innym telefonem się podłączyć. Tak jak kolega wyżej pisze. iOS potrafi płatać figle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi