emigrant_ Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Mapy 2016.12 będą działać tylko na nowym(ostatnim) firmware r-linka. Trzeba udać się do ASO, żeby zrobili upgrade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Ale koledze makeitfly rlink odczytuje aktualizację, więc soft raczej odpowiedni. Spróbuj zrobić, tak jak napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makeitfly Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Cześć. Dzięki za pomoc. Oczywiście kontaktowałem się z naszym lokalnym toruńskim dilerem - bardzo chcą pomóc ale nie wiedzą na razie jak. Podobno nie jestem sam i pracują nad tym.. Mają się odezwać jak się dowiedzą jak problem rozwiązać. Sprawdziłem na innych forach i dokładnie taki sam problem miał ktoś w Talismanie:http://talisman-forum.pl/Thread-R-Link2-nieudana-aktualizacja-map Mam dokładnie tak jak użytkownik z linka. Próbowałem zrobić jak radzicie - czyli jeszcze raz sformatować pendrivea, fingerpirnt, uruchomić ToolBox itd. Tylko, że teraz plików aktualizacyjnych Toolbox dla mojego auta już w ogóle nie widzi. Także jeżdżę w chwili obecnej na mapach 06.2015 ... Bo próba aktualizowania do wersji 06.2016 jakiś czas temu również z tej samej przyczyny się nie udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi