kiryk Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Jak zrobić skrót w R-LINK 2 bezpośrednio do pamięci USB z muzyką. Nie chodzi mi tutaj o skrót "media". Czyli na głównym ekranie klikam w skrót z pamięcią USB i system przenosi mnie bezpośrednio do muzyki z pamięci USB. Czy w ogóle jest to możliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Raczej się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 na pilocie jest przycisk co przełącza bluetooth a potem na pena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiryk Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 A jak stworzyć katalogi na pen-drive z muzyką, tak żeby po włożeniu pamięci do odtwarzacza nie wyświetlało od razu wszystkich utworów w jednej liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Chyba chce stworzyć listy odtwarzania zgodne ze strukturą folderów na pendive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Przecież właśnie tak to działa, system widzi foldery coś a'la listy odtwarzania. Z tym, że najpierw trzeba te foldery sobie samemu w komputerze stworzyć, a nie wrzucać wszystko do głównego katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiryk Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 No własnie problem w tym, że system u mnie nie widzi folderów, pomimo tego, że wcześniej zostały stworzone w komputerze. Odnośnie odpowiedzi od Cegla11 "na pilocie jest przycisk co przełącza bluetooth a potem na pena " W momencie kiedy naciskam na pilocie przycisk, który przełącza Bluetooth system automatycznie zaczyna wybierać mi utwory z mojego telefonu (Iphone 6) Iphone podłączony Bluetooth do R-Link 2, a nie wybiera z pendriv-a utworów. Dodam również, że mam R-Link 2 z Mirror. Może u Was jest inaczej jak nie macie Mirror-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 7 minut temu, kiryk napisał: "na pilocie jest przycisk co przełącza bluetooth a potem na pena " Jak ci wskoczy na bluetooth to wciskaj aż przełączy na pena. To jest przełączanie cykliczne każde naciśnięcie zmienia źródło dźwięku na: BT -> radio FM -> radio AM -> USB -> BT -> ... (kolejność może być inna) Odnośnie folderów na pendrive się nie wypowiadam bo mam wszystko w głównym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) Jak nie widzi folderów? A co wyświetla, gdy wchodzisz w usb/sd, potem przeglądarka i masz kilka kafelków m.in. utwory, playlisty, i jest też opcja foldery chyba na samym dole w prawym rogu. Klikasz to i wchodzisz w foldery. Edytowane 29 Marca 2018 przez adamsxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiryk Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Wchodzę na zawartość pendriv-a przez R-LINK 2 i od razu jest lista wszystkich utworów muzycznych w formacie MP3, alfabetycznie posegregowane od A do Z. Oczywiście pomija foldery. Czyli np: mam dwa foldery jeden o nazwie A drugi o nazwie B i pokazuje mi listę wszystkich utworów z folderów A i B posegregowaną alfabetycznie, pomijając foldery. Nie widać w ogóle tych folderów w R-LINK 2 tylko same utwory MP3, tak jakby w ogóle nie były stworzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Jak dokładnie wchodzisz, możesz opisać co dokładnie naciskasz? Wejdź z pozycji ekranu tak jak pisałem w poprzednim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiryk Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Niestety nie działa mi to tak jak opisujesz "adamsxxx". Faktycznie tym przyciskiem mogę zmieniać pomiędzy AM -> USB -> BT. W momencie kiedy powraca na pendrive z muzyką, wyświetla mi wszystkie utwory muzyczne z całego pendrive pomijając foldery, których nazw w ogóle nie pokazuje. Są tylko utwory posegregowane alfabetycznie wszystkich wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi