radzio327 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Witajcie, kupiłem niedawno M3 z 2011 r jest tam wbudowana nawigacja firmy tom tom, zastanawiam sie czy aktualizować mapy jak sie wam jeździ na tej nawigacji po Europie i Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Mapy są ok wedlug mnie ale po Europie na nich nie jezdzilem, aktualne jak kupisz to spokojnie wystarczą raczej a w razie czego można się posiłkować tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio327 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 To ogólnie musze kupić aktualizacje map np Europy ściągnąć na komputer wyciągnąć kartę z nawigacji i wrzucić do komputera i wgrać mapy? Włożę kartę spowrotem do nawigacji i mapy bedą zaktualizowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Tom tom jest beznadziejny. O ile z mapami w kraju dogania konkurencję, to sam algorytm wyznaczania tras jest prymitywny. Mam navi bez live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi