jinx_20 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Orientuje się ktoś co ile wymienia się olej w skrzyni CVT / 2.0 benzyna? Pozdr. Edytowane 21 Marca 2018 przez jinx_20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Nawet jak producent napisze, że nie trzeba to raz na jakiś czas na pewno warto. Jakakolwiek skrzynia by to nie była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebianskaskurwoala Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 100% racji tego co pisze @pbet. Jeszcze nie został wynaleziony olej, który w trakcie eksploatacji i upływu czasu nie traciłby swoich właściwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jinx_20 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Czyli co ile bo nikt nie napisał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Nie znam tej skrzyni więc tu nie pomogę ale z ciekawości wpisałem w Google "CVT wymiana oleju" i jest bardzo dużo na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jinx_20 Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Już wiem, że najwyższa pora go wymieć Teraz staram się doszukać jaki najlepiej wlać tam olej. Mógłby ktoś coś podpowiedzieć? Doszukałem się gdzieś, że najlepiej wlać ELF ELFMATIC CVT, ale chciałbym żeby ktoś mi to jeszcze potwierdził. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez jinx_20 Sam sobie potwierdzę :) http://catalog.elf.com/gallery/ORIGINALS/visuels/3000/3124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi