szczepanb Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Witam kolegów. Już godzinę szukam na stronie renault rlink store... co się z tym stało, nigdzie nie mogę znaleźć :/ Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Jest tam gdzie na stronie głównej jest "kręciołek" który się ładuje, ale nigdy się nie naładuje, więc aktualnie nie ma dostępu do R-link store. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanb Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 jaki kręciołęk bo go nie widze.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalc Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Jest jakaś grubsza globalna awaria u dostawcy usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanb Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 długo trwa ta awaria ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Ja zauważyłem z tydzień temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanb Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 podniosłem sobie wersję rlinka z tej strony https://www.gps-rlink.com/r-link-2/r-link-2-install-an-update-yourself/ x podobno po tym udacie są dostępne nowe mapy... jednak trzeba je pobrać z rlink stora, który nie działa... x co się z tym renault dzieje ... więc tak, po updacie systemu wyjąłem usb i włożyłem do komputera uruchamiająć aplikację R-Link2 Toolbox i ku mojemy zdziwieniu pojawiła się aktualizacja mapy 2017.06 :))) Zainstalowałem, ale jeżdżąc po samym Poznaniu to niewiele widzę zmian... x aha. aktualizacja map instaluje sie grubo ponad pół godziny, zresztą jest info o tym przed uruchomieniem aktualizacji. x pozdrowienia REGULAMIN pkt. 5.9 Zabrania się nadmiernego i niepotrzebnego stosowania klawisza ENTER...-mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) R-Link Store już działa Edytowane 27 Marca 2018 przez Andon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanb Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 po updacie systemu problem z bluetooth jest nierozwiązany... iphone rozłącza i podłącza w koło macieju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Próbowałeś z innym telefonem? Rlink Store chyba nie bardzo działa. Co chwilę wyskakuje błąd nie mogę znaleźć aplikacji ma roads, katalogi pokazuje puste. U Was to samo? jak nazywa się aplikacja z cenami stacji paliw? albo w dalszym ciągu awaria albo brakuje sporo aplikacji, nie mogę też znaleźć my roads a by mi się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ktoś pisał do Renault i MyRoads jest aktualnie niedostępne, bo jest w fazie testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi