gRRuby Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Cześć, Czy joystick w panelu nawigacji, ten w podłokietniku da się jakoś rozebrać i naprawić - "skasować luzy"? Generalnie działa tylko dostał strasznych luzów i wpada w denerwujące wibracje. Jest w takim niefortunnym miejscu, że ciągle się o niego zahacza. Jak nie ja to pasażer. Używka około 100zł więc nie tragedia, tylko drugie pytanie - czy można go bezkarnie podmienić czy trzeba go jakoś "przystosować"? Z góry dzięki za wszelkie info! Edytowane 27 Marca 2018 przez gRRuby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 17 minut temu, gRRuby napisał: Jest w takim niefortunnym miejscu, że ciągle się o niego zahacza. Jak nie ja to pasażer. Co wy wyprawiacie w tym aucie? Da się rozebrać i złożyć. Czyściłem po zalaniu napojem bo się lepiły przyciski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Ja dziś czyściłem - zero problemów. Płaski śrubokręt będzie Ci potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Tylko, wiecie, nie chodzi tylko o to by go rozebrać. Pytanie czy jest sens i da się coś z tym zrobić. Jak podejrzewam w środku jest zintegrowany joystick rodem z konsoli do gier. Coś w ten deseń http://img.dxcdn.com/productimages/sku_226062_1.jpg 1 godzinę temu, lufa napisał: Co wy wyprawiacie w tym aucie? Na przednich fotelach ciężko poszaleć Tak poważnie to ciągle zaczepiam rękawem, jakimś paskiem od plecaka czy torby. Fatalnie miejsce na taki "diwajs". Edytowane 26 Marca 2018 przez gRRuby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Przyciski zdejmujesz od zewnątrz, nie masz się czego bać. Najpierw zdejmij te na rogach, później chromowany pierścień wokół joystika i następnie pozostałe przyciski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Można wymienić i będzie OK , nic nie trzeba programować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Dzięki! Czyli nie trzeba rozbebeszać schowka i wyrywać całości tylko od zewnątrz da się rozebrać. Pytanie tylko czy jest szansa to jakoś naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Ja miałem w ręku, ale bez demontażu też powinno się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Jest postęp. Wcisnąłem mocno ten joystick, wszedł głębiej i "kliną". Wygląda jakby wyskoczył z jakiegoś zatrzasku. Jest zdecydowanie lepiej bo już tak nie lata. Mimo wszystko zamówiłem używkę bo ma straszne luzy. A jak znam tego typu konstrukcje to raczej niewiele można zdziałać. Tylko wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibonthc Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 jak dostac sie do tego joysticka? bo w moim aucie nie dziala i chcialbym sprawdzic z jakiego powodu. Ewentualnie jakies rady? REGULAMIN pkt. 5.6 Literki PL-mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi