LiszoGT Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Cześć Pomóżcie z tematem... Strasznym minusem jest brak możliwości wyłączenia esp... W III GT - włącza mi się przy 50km/h i hamuje mi koła jak przyspieszam.. Strasznie mnie to [CENZURA]. W Rs-ie jest super, wyłączasz i się nie włącza a tutaj.... myślałem ,że puści tak jak w mondeo po trzymaniu ESP około 10 sec ale niestety... Ktoś mógłby pomóc? Regulamin forum się kłania Na tym forum, wysławiamy się cenzuralnie - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 taka przypadłość nowych aut spod znaku reno. Nie wyłączysz w ogóle ESP a ASR wyłączasz do pewnej prędkości a potem sam się aktywuje dbając o Twoje bezpieczeństwo. Nic z tym nie zrobisz w "cywilnej" wersji auta. chyba że znasz sie na oprogramowaniu reno, masz odpowiedni sprzęt i sobie to przekodujesz. Zaraz napiszesz, że idzie wyciągnąc bezpiecznik - owszem ale pod ten bezpiecznik jest podpięte więcej rzeczy i będziesz mieć choinkę na desce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiszoGT Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Bezpiecznik jest od ESP/ASR ;/ Spróbuje coś pokombinować., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgrlukasz Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udało się komuś podnieść limit załączenia ponownego ESP ASR w megane 3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Tak, do zrobienia. POtrzebuję jednak auto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgrlukasz Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Jak to wykonać przez DDT4ALL ? Z góry dzięki za pomoc. Testowałem program renabs.exe z forum francuskiego ale niestety nie jest kompatybilny z Megane 3 GT220. Ma ktoś jakiś inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coupe2009 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Cześć, Przetarł ktoś może szlak jak to ogarnąć programowo? Chciałbym uniknąć patentów typu cięcie pomarańczowego kabelka w wiązce koło rączki otwierania maski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgrlukasz Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 W dniu 9.08.2020 o 18:08, TheOktik napisał: Tak, do zrobienia. POtrzebuję jednak auto. Da się to zrobić Renault Can Clip ? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.8 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 nie, clipem tego nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgrlukasz Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 (edytowane) Jakim interfejsem da sie to zrobić? Dzięki za pomoc Edytowane 6 Października 2021 przez mgrlukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi