miwost Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Cześć. Skąd wiadomo ze działa w aucie informacja o ruchu? W my renault przy tej usłudze mam napisane „w toku” i data do 2022. w moje usługi jest tak: Map Update Service : Europe 36 miesięcy - koniec 25/10/2022 AKTYWNY TomTom TRAFFIC and Connectivity 36 miesięcy - koniec 25/10/2022 OCZEKUJĄCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Przecież widać na mapie czy Ci pokazuje korki i remonty czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miwost Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Hm no właśnie nie bardzo pokazuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 A możesz wejść do sklepu rlinka z poziomu samochodu? Pewnie też nie. Stąd problem. Problem pewnie w tym że musisz wejść w ustawienia i zaznaczyć zgodę na transmisję danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miwost Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Dnia 31.10.2019 o 19:04, LTar napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Moge. Widze aplikacje do pobrania. Moglo byc tak ze salon czegos nie aktywowal w zakresie ruchu drogowego? Ggdzie ta zgode sie zaznacza? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Chyba w ustawieniach aplikacji. Tam jest zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miwost Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Dnia 31.10.2019 o 22:55, LTar napisał: Po co mnie przedrzeźniasz niestety nie jestem tego w stanie zlokalizowac. W ogole nie rozumiem tego. W my renault napisane ze niekatywny traffic service, na mapach nie widze niczego co by wygladalo na prezentacje natezenia ruchu (korki, wypadki, kolory), ale jak wejde w TMC to widzialem jakies 2 informacje o wypadkach gdzies daleko ode mnie. Navi raczej nie bierze pod uwage ruchu gdy oblicza czas podrozy. Aplikacja pogoda nie pobiera danych. No nic, zadzwonie w pon na infolinie renault on multimediow. REGULAMIN Forum się kłania pkt 5 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) Wchodzisz w aplikację i tam masz zgodę na przetwarzanie danych osobowych. To powinno być to. Na Youtube powinien być film instruktażowy. Poświęciłem się i podziałem. Ten filmik 4 minuta 26 sekunda. Musisz wejść w politykę prywatności i wydać zgodę https://youtu.be/ldYXE3QGKiY Edytowane 1 Listopada 2019 przez LTar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk112 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Dnia 1.11.2019 o 21:57, LTar napisał: LTar mam pytanie czy udało się zainstalować aplikację my roads. Udało się rozwiązać problem? W moim rlinku też jej brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi