jurgi Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Witam, do czego mogą służyć pokazane na zdjęciach złącze na tylnej szybie, i wtyczka pod podłogą (za tylnymi fotelami) w bagażniku ? będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi. Samochód to Megane III ph I z 2009r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Pierwsze: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurgi Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Dziękuje za rozwiązanie połowy pytania, (myślałem właśnie że do tego służy - niestety na forum chyba źle wpisywałem w wyszukiwarce). A może znajdzie się też coś na temat drugiej części pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Wtyczka pod podłogą jest od anteny systemu hands free. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurgi Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam. Temat może być do zamknięcia, nie mam więcej pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi