wuj33k Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) Witajcie, Czy malował ktoś z Was znaczki renault oraz napis "megane" na inny kolor? Mam białą megankę i chciałby to walnąć na czarno ;) Jak to jest przymocowane? Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez wuj33k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zazwyczaj są na taśmę dwustronną - czasami posiadają jeszcze kołki ustalające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuj33k Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Nigdy nie robiłem nic podobnego. Podpowie ktoś jak za to się dobrze zabrać krok po koroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, wuj33k napisał: Podpowie ktoś jak za to się dobrze zabrać krok po koroku? Instrukcja serwisowa, a dokładnie plik MR428MEGANE5 - mechanizmy i akcesoria / 55A. Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuj33k Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Ma ktoś może ten plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 W dziale pliki jest razem z innymi serwisówkami do MIII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zanim dokonasz nieodwracalnego spróbuj PlastiDip. W poprzednim GrandSceniku tak zrobiłem i wyszło znakomicie. Dodatkowy plus że odwracalne i możesz pokryć bez zdejmowania, tylko maskujesz taśmą i papierem. Żadne umiejętności nie są wymagane. Więcej szczegółów jak wygląda efekt, niestety baza była grafitowa nie biała, znajduje się tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuj33k Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Może masz racje i na początek tak zrobię. Dzięki za pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Pochwal się efektem, zastanawiałem się żeby obecnego białego tak zrobić, ale nie mam póki co motywacji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 "diamenty" na pewno są mocowane na kołki, pozostałe napisy na taśmie dwustronnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi