toudi777 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Czy ktoś z kolegów wymieniał licznik bo mam pytanie czy jest możliwość podejrzenia przebiegu przed podłączeniem do auta. Z tego co wiem to przebieg nadpisuje się do większego i zapisuje we wszystkich modułach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Na szybko odłącz ABS i nie przepisze Po wymianie może okazać się iż masz inne wyposażenie zaprogramowane - jest to do opanowania mogę to zrobić wysyłkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudi777 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Aha. Chodzi o bezpiecznik w kabinie? Mam z 2011r. a chcę zamienić licznik na ten po lifcie z 2015r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Odłącz wtyczkę od ABS będzie pewniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudi777 Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 (edytowane) Chodzi o tą z żółtym zatrzaskiem przy pompie ABS/ESP Edytowane 5 Maja 2018 przez toudi777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieking Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Dnia 30.04.2018 o 12:05, cinas napisał: Na szybko odłącz ABS i nie przepisze Po wymianie może okazać się iż masz inne wyposażenie zaprogramowane - jest to do opanowania mogę to zrobić wysyłkowo A czy jak wymienię licznik na taki sam przed liftowy to też może być inne wyposażenie zaprogramowane? Czy mając inny przebieg na liczniku a inny w sterowniku np.ABS (Clip) to jak odepnę licznik, celem wyczyszczenia kurzu pod szubką, i podepnę ponownie to co będzie ze stanem licznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Tak może być inne wyposażenie Odłączenie i podłączenie nic nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieking Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 I wtedy nie trzeba odpinać wtyczki od ABS-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Kiedy ? Uważam iż masz już wszystkie możliwe odpowiedzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Odpiąć wtyczkę możesz na chwilę żeby sobie zobaczyć ten "nowy" licznik bez wyrządzenia szkód w aucie. Docelowo wszystko ma być podpięte. O następstwach podpięcia pisałem pare postów wyżej. Mówiąc wprost, jak kupisz nowy licznik z większym przebiegiem, powinieneś go poprawić zanim zamontujesz na stałe w aucie oraz dodatkowo powinna być przeprowadzona konfiguracja pod wyposażenie Twojego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Oktawiusz to już napisaliśmy ....... a i tak pewnie będzie kolejne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieking Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Tylko takie czy w razie wymiany pomożecie online z konfiguracją pod wyposażenie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Nie zawsze da się clipem zrobić , jak będą inne numery Można spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek3 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Dnia 30.04.2018 o 12:57, toudi777 napisał: Aha. Chodzi o bezpiecznik w kabinie? Mam z 2011r. a chcę zamienić licznik na ten po lifcie z 2015r. A co ten licznik ma nowego oprócz niebieskiego podświetlenia i obrotomierza z czerwonym zamiast żółtego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi