aniewa Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Koleżanki i koledzy z Forum. Mam prośbę oddanie głosu na mojego wnuczka w plebiscycie ogłoszonym w naszej lokalnej gazecie Super Tydzień Chełmski. Wnuczek nazywa się Jaś Kiryk i ma numer porządkowy 163. Poniżej link do strony z plebiscytem. http://www.supertydzien.pl/wiadomosci/3722,super-dzieciak-2018 Edytowane 21 Maja 2018 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Poszło Przypominaj codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Nawet dwa razy, bo jeszcze z telefonu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 To ja jestem średnim kolegą, bo tylko raz głosowałem Ale Młody ma dobre miejsce - za to czołówka wymiata pod kątem ilości głosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Zastanawia mnie często jaka jest uczciwość oddawania takich głosów. Prawdopodobnie weryfikacja jest oparta o IP więc wystarczy je pewnie zmienić i głosować ile razy się chce. Formowicze pomogą i Jasiek niebawem wymiecie konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi