koala123 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Witam w mojej megi z 2009r jest czarne płaskie radio.Kupiłem radio z 2011 r takie z gałkami bez BL i teraz mam pyt czy podłączając nowe radio bez wymiany wyświetlacza powinno ono zadziałać ?Ponieważ nic się nie dzieje radio zachowuje się jakby nie miało zasilania. Edytowane 7 Czerwca 2018 przez koala123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 nic się nie dzieje bo wymaga konfiguracji - jak większość radii które wymieniamy a ekran może zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koala123 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Nie za bardzo rozumiem.Po wciśnięciu przycisku power nie powinno zaśwecić się albo poprosić o kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 jak jest ze scenica np to nie, powtarzam - wymagana jest konfiguracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koala123 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 R.adio jest z megane 3 1.5 dci. Czyli co mam podjechać do aso celem podpięcia pod komputer i uaktywnienia go czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Nie ma radia z gałkami i bez BT Jak miałeś płaskie radio a teraz masz z gałkami to wyświetlacz do wymiany sadisticescape nie wprowadzaj w błąd Edytowane 3 Czerwca 2018 przez cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koala123 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) I o to mi chodziło napisałem bez BT bo nie pisze na radiu.A nie wiem czy na tym wyświetlaczu radio powinno się uruchomić tylko nic nie wyświetlać bo jak napisałem zachowuje się jakby nie było zasilania i nie wiem czy jest uszkodzone czy dopiero ruszy z innym wyświetlaczem a nie chciałem kupować w ciemno wyświetlacza. Edytowane 3 Czerwca 2018 przez koala123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 musisz się doszkolić ziomek, bo niestety ale odpalam to radio na małym wyświetlaczu więc daruj sobie te nagłówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Proszę "ziomek" doszkól się i potem udzielaj rad i pouczaj innych Są dwa rodzaje "małych wyświetlaczy" i nie są zamienne między sobą Radio bez BT ( płaskie bez pokręteł ) i działa tylko z wyświetlaczem z przyciskami z boku - A2 Radio z BT ( każdy typ przed i po lift ) i działa tylko z wyświetlaczem wyświetlacz bez przycisków z boku - A3 Teraz wypadało by się przyznać do błędu i przeprosić - ale obstawom iż nie nie masz tyle cywilnej odwagi sądząc po słownictwie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Cięcie (regulamin pkt 5.3) 'umiem odpalić ekran bez zmieniania go z tym radiem' a ty dalej swoje książkowe wywody. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Jak wpadłeś na forum obrażać innych to raczej pomyliłeś forum, cięcie (regulamin pkt 5.3) . Pokaż działający zestaw: radio z BT i ekran A2 ten z przyciskami z boku A2 i A3 to jest całkiem inna konstrukcja ekranu ( przypatrz się dobrze jak jest zbudowany ekran ciekłokrystaliczny w jednym i drugim ) i nie ma możliwości wyświetlić wszystkich informacji oraz inny jest protokół komunikacyjny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sotis Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 sadisticescape, wypadało by spojrzeć w stopkę opisu kolegi Cinasa a następnie wdawać się w dyskusję jeżeli chodzi o elektronikę w samochodach renault. Chyba nie ma lepszego fachowca na forum jeżeli chodzi o elektronikę. Osobiście nie wypowiadam się na temat zagadnienia, które poruszacie ale myślę, że Cinas wie co pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi