ArturMegane Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Cześć Zajrzałem dzisiaj pod maskę i zauważyłem, że coś się "poci". Co to jest i czym może być spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Pod tą zawleczką prawdopodobnie jest oring.Wymień go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 To raczej nie od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) Ta zawleczka to trzyma czujnik. To jest po stronie kierowcy na boku silnika? Tak mi się zdaje, że to się poci spod tych żółtych śrub - zauważ że przy wszystkich trzech jest wilgotno. Edytowane 25 Czerwca 2018 przez MarcinDe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 xxx Tak, od strony kierowcy. REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos1115 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 To jest obudowa termostat.W niej znajduję się kanał wodny jak i olejowy.I te pocenie wygląda mi na olejowe.Proponuje demontaż obudowy i weryfikacja stanu uszczelki pod obudową jak i samej obudowy.Nieszczelność obudowy bądź samej uszczelki może skutkować przedostaniem się oleju do układu chłodzenia lub odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi