Rysiu30_1985 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Witam. Zestawy naprawcze spojlera Megane 2 kombi jak to wygląda? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Chodzi Ci o te trzy plastiki montowane w ASO podczas akcji serwisowych z powodu latających spojlerów? Edytowane 30 Czerwca 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiu30_1985 Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 9 godzin temu, pbet napisał: Chodzi Ci o te trzy plastiki montowane w ASO podczas akcji serwisowych z powodu latających spojlerów? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Nie mam zdjęcia ale w dziale pliki jest manual odnośnie naprawy 3 światła stop i tam jest robione na przykładzie Megi po akcji serwisowej więc znajdziesz fotkę w tym dokumencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiu30_1985 Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 xxx Znalazłem dzięki Tylko teraz mam pytanie czy dostane to w jakiejś hurtowni motoryzacyjnej czy alledrogo.pl czy tylko w ASO Renault? REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 A po co chcesz to kupować? Jak auto kwalifikuje się na ich montaż to niezależnie od wieku czy którym właścicielem jesteś zamontują Ci je za darmo i bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiu30_1985 Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 No właśnie nie kwalifikuje się :( dlatego chcę dokupić i sam zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 No to chyba musisz pytać w ASO. To nie jest standardowa część dostępna na rynku. Wątpię żebyś znalazł. Swoją drogą tutaj znajdziesz alternatywny sposób mocowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiu30_1985 Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Tak ten artykuł już czytałem a chce te mocowania ponieważ wiem że trytki długo nie pociągną i planuje blaszki wstawić i przymocować je do uchwytów które są od strony dachu x3. Ale chciałbym żeby był tak zamocowany aby nic nie było widoczne Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Rozumiem. Pamiętaj tylko żeby tak to zrobić aby demontaż spojlera do naprawy lub wymiany światła był możliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiu30_1985 Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Wiem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi