meganecoupe02 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Nie sugeruj się tymi kilometrami, nie zawsze dobrze pokazują przebieg od wystąpienia usterki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) Byłem u szpenia który kiedyś pracował w ASO. Żadne błędy nie powróciły, jest tylko ten stały "tytułowy". Sprawdził w swoich materiałach i wygląda na problem na linii radio - telefon. Może jest jakaś przerwa jak sugerował @meganecoupe02 albo błąd w oprogramowaniu. Polecił udać się jednak do ASO zapytać o to czy jest jakaś nota do tego błędu i ewentualną aktualizację radia (on tego nie robi) lub napisać maila do Reno z informacją o kodzie błędu i z prośbą o wytyczne co robić dalej. Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) Przeprowadziłem w końcu diagnostykę i mam kilka błędów. Będę wdzięczny za pomoc. Nic oprócz tego się nie działo: Moduł elektronic.hamulec postojowy - DTC510112 - element wykonawczy lewego tylnego zacisku przebieg wystąpienia usterki 80543 km razem z tym błędem wystąpił Moduł elektronic. ESP - DTCC42200 - info multipleks nieprawidł. - moduł zesp. kab. przebieg pierwszego wystąpienia usterki 80543 km przebieg ostatniego wystąpienia usterki 80544 km licznik defektów 3 liczba cykli od zaników usterki 126 liczba wystąpień usterki 1 Moduł elektronic. UCH - DTC957314 - obwód zasilania świateł stop Moduł elektronic. UCH - DTC957214 - obwód zasilania kierunkowskazu(s) Edytowane 10 Lutego 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi